عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : سه شنبه 5 ارديبهشت 1402
بازدید : 79
نویسنده : mozhgan

اگر دندان یا دندان های از دست رفته دارید احتمالا به جز دندان مصنوعی، بریج دندان به فکر ایمپلنت دندان نیز هستند. اما هر کسی نمی تواند از ایمپلنت های معمولی که قطر زیادی دارند استفاده کنند. در چنین مواردی اگر بیمار تمایل داشته باشد جای خالی دندان را با ایمپلنت پر کند به او مینی ایمپلنت دندان پیشنهاد می شود.

بیشتربخوانید... هزینه جرمگیری دندان سال 1402

چه کسانی نمی توانند از ایمپلنت های با قطر کم استفاده کنند؟

در موارد مشخصی بیماران نباید هیچ گونه ایمپلنتی (حتی از نوع مینی ایمپلنت دندان) داشته باشند و یا اینکه با احتیاط کامل درباره آن تصمیم بگیرند. زمانی که بیمار یکی از شرایط زیر را داشته باشد با وسواس و احتیاط درباره عمل جراحی کاشت ایمپلنت تصمیم گیری می شود:

مشکلات قلبی و عروقی عدم کنترل دیابت و یا شدید بودن آن مشکلات و بیماری های خونی که مانع انعقاد خون می شوند. مصرف بدون جایگزین داروهای ضد انعقاد خون افرادی که تحت درمان شیمی درمانی یا رادیوتراپی هستند افرادی که التهاب لثه شدید دارند عدم وجود بافت لثه به اندازه کافی تمام مشکلات و بیماری هایی که در روند ترمیم زخم مشکل ایجاد می کنند. دریافت و مصرف داروهایی که در نحوه متابولیسم استخوان ها تثیر گذار هستند. افرادی که بهداشت دهان و دندان آن ها ضعیف است براکسیسم یا دندان قروچه کنترل نشده عدم وجود بافت استخوان کافی

بیشتربخوانید... براکت سرامیکی ارتودنسی

مینی ایمپلنت ها چگونه نصب می شوند؟

توجه به کاربردهای این نوع ایمپلنت افراد زیادی که شرایط بالا را دارند احتمالا دیر یا زود با این روش، دندان از دست رفته خود را جایگزین می کنند. نحوه نصب و عمل مینی ایمپلنت دندان مشابه با ایمپلنت های مرسوم است اما تفاوت هایی نیز دارد. قبل از جایگذاری این ایمپلنت باید ارزیابی کاملی از وضعیت دهان و دندان انجام شود و مشخص شود که بیمار واجد شرایط ایمپلنت های کوچک است. بهتر است که با کمک تصاویر رادیولوژیک از فک و مکان انجام عمل تصاویر گرفته شود تا تراکم استخوان در آن ناحیه بررسی شود. اگر استخوان تراکم کافی نداشته باشد نیاز به عمل جراحی پیوند استخوان خواهد بود. اگر بافت لثه زیاد باشد یا استخوان بیش از حد نازک باشد نیاز به پانج و برش لثه است. این کار باعث می شود که ایمپلنت را در موقعیت و زاویه صحیح در استخوان قرار گرفته شود ایمپلنت جایگزاری می شود و پس از چند ماه، بهبودی کامل حاصل می شود. جراحی ایمپلنت های کوچک بسیار حساس اما ساده تر از عمل ایمپلنت دندان معمولی است. دوره ریکاوری کمتری نیاز دارد و بیمار خیلی زود صاحب یک دندان بی عیب و نقص می شود.

منبع: https://www.orthoblog.ir/





:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مجله سلامتی و آدرس salamatmag.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com