عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : سه شنبه 8 آذر 1401
بازدید : 82
نویسنده : mozhgan

اگر از لبخند لثه خود ناراضی هستید در این مقاله با بهترین متخصص ارتودنسی دندان در کرج و تهران همراه باشید:

به منظور درمان و اصلاح لبخند لثه ای در ابتدا باید علت به وجود آمدن این مشکل شناخته شود و سپس متخصص ارتودنسی با توجه به دلیل ایجاد لبخند لثه ای و شدت ناهنجاری روش درمانی مناسب را انتخاب خواهد کرد. یکی از روش های درمان لبخند لثه ای ژنژیوکتومی است که در ادامه توضیح داده می شود.

ارتودنسی ژنژیوکتوم

در مواردی که علت ناهنجاری لبخند لثه ای مشکلات فک و دندان است، می توان این مسئله را با انجام ارتودنسی درمان کرد. متخصص ارتودنسی روی دندان ها بریس قرار خواهد داد که با اعمال فشار بر دندان ها باعث حرکت دندان و لثه به سمت بالا می شود؛ در این صورت استخوان فک بالا هم تغییر مکان دهد. پس با این درمان وضعیت دندان ها تغییر کرده و باعث می شود که بافت لثه ها کمتر دیده شوند. در موارد شدیدتر که علت مشکل بافت لثه است، برای درمان از روشی به نام ارتودنسی ژنژیوکتومی استفاده می شود.

بیشتربخوانید... طرز نخ دندان کشیدن ارتودنسی

ژنژیوکتومی چیست؟

 ژنژیوکتومی در اصطلاح به جراحی هایی گفته می شود که در آن قسمتی از لثه که به دندان ها متصل هستند، برداشته می شوند. ژنژیوکتومی در ارتودنسی زمانی استفاده می شود که طول تاج کلینیکی دندان از حالت طبیعی کمتر است و به همین دلیل بیشتر دندان توسط بافت لثه پوشانده شده است. کاربرد دیگر ژنژیوکتومی در مواقعی است که میان دندان و لثه پاکت قرار دارد که بایستی در اسرع وقت درمان شود؛ زیرا هر چه عمق پاکت ها افزایش پیدا کند موجب ملتهب و عفونی شدن لثه می شود.

بیشتر بخوانید... ریتینر هاولی

ژنژیوکتومی چگونه انجام می شود؟

جراحی ژنژیوکتومی بایستی قبل از این که بیماری لثه شدید شود و به استخوان و بافت اطراف آن آسیب بزند انجام شود. در این عمل بافت اضافه لثه را با چاقو یا لیزر یا فرکانس رادیویی حذف می کنند. در این جراحی پس از بی حسی موضعی، با به‌ کارگیری از لیزر بافت نرم فرکانس پایین می توان بافت اضافی و یا ملتهب لثه بیمار را برداشت و بافت باقیمانده را به دور دندان بخیه زد. سپس محل جراحی با استفاده محلول خاص شستشو و ضدعفونی می شود. بعد از اتمام ژنژیوکتومی، لثه ها و اطراف دندان پانسمان می شود. پانسمان باید تا 7 روز در محل جراحی قرار بگیرد. با استفاده از این روش پس از بهبود بخیه ها و محل جراحی، لثه به ظاهر طبیعی خود برمی  گردد.

منبع: مجله ارتودنتیست





:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مجله سلامتی و آدرس salamatmag.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com