عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : شنبه 24 مهر 1400
بازدید : 461
نویسنده : mozhgan

همیشه تعجب می کنید که چرا دوباره بوی بد دهان پس از یک شب خوابیدن تکرار می شود؟  آیا این بو آشناست؟ شما صبح از خواب بیدار می شوید و به سرعت دهان خود را با دست خود می پوشانید تا شریک زندگی شما این بوی بد را استشمام نکند. تنفس صبحگاهی، (هالیتوزیس) هرچیزی که شما آن را می نامید، می تواند ناخوشایند باشد و احتمالا این چیزی نیست که شما بخواهید به شریک زندگی خود در یک روز خوب بگویید.

سالی جار کرم، یک متخصص پریودنتال در منطقه واشنگتن دی سی، و یک مشاور در انجمن دندانپزشکی آمریکا می گوید: “هر کس به نوعی بوی بد دهان در صبح دارد.” در اینجا دلیل ساده است چون :  هنگامی که شما در خواب هستید، دهان خشک میشود. هنگامی که دهان شما خشک می شود، باکتری های تولید کننده بو تولید می شوند. دکتر کرم توضیح می دهد: “وقتی خوابیدید، جریان طبیعی عضله شما کاهش می یابد. “به همین دلیل بوی بد دهان خود در صبح بدتر باشد.”

بیشتربخوانید... ارتودنتیست

علت دیگر بوی بد دهان در صبح

  • بعضی از داروها می توانند دهان شما را خشک کنند و بوی بد دهان شما را بدتر کند. به همین دلیل است که افراد مسن، که اغلب در بسیاری از داروها هستند،بوی بد دهان آنها در صبح بیشتر است.
  • افراد سیگاری، سیگار کشیدن نه تنها باعث می شود که بزاق شما – دهان خور را به صورت طبیعی شستشو دهید – خشک می شود، بلکه می تواند دمای دهان شما را بالا ببرد، و این باعث می شود که دچار بیماری شود که باعث بوی بد دهان در صبح می شود. این را به فهرست دلایل خود برای ترک سیگار اضافه کنید.
  • آلرژی نیز می تواند منجر به بوی بد دهان شود. مخاطی که در پشت گلویتان قرار می گیرد، منبع غذایی برای باکتری است. اگر بزاق شما آلوده شود، می تواند باکتری های ایجاد کننده بوی بد دهان شمار را افزایش دهد.

نحوه درمان بوی بد دهان

مسواک زدن. باکتری هایی که بوی بد را بوجود می آورند بین دندان ها و زبان شما جمع میشوند، لذا تمرین خوب بهداشت دهان و دندان به منظور بهبود بوی دهان شما انجام می شود.

هنگامی که شما مسواک را برداشته اید، حداقل دو دقیقه طول بکشد، و نه 35 یا 40 ثانیه که بسیاری از مردم این کار را انجام می دهند.

پس از مسواک، به طور مستقیم به رختخواب بروید! کرام می گوید: “چیزی را نه بخورید نه بیاشامید، بنابراین غذا را در دهان خود نخواهید دید.”

همچنین، هنگامی که به دندان های خود برسید، زبان خود را نیز تمیز کنید. مخزن مورد علاقه دیگری که برای باکتری های بوجود آمده است، پشت زبان شماست. قبل از اینکه به رختخواب بروید متجه خواهید شد که نفس شما صبح تازه تر است.

جهت مطالعه انواع درمان های ارتودنسی همچون ارتودنسی ثابت، ارتودنسی نامرئی، ارتودنسی فانکشنال ، ارتودنسی متحرک ، ارتودنسی فک بالا و... به سایت ما مراجعه کنید.



:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
تاریخ : شنبه 24 مهر 1400
بازدید : 422
نویسنده : mozhgan

ترک خوردن دندان می‌تواند انواع مختلفی داشته باشد که هر کدام با توجه به میزان شکستگی درمان مخصوص به خود را دارند. در این مقاله  انواع شکستگی‌های دندان آشنا می‌شویم.

بیشتربخوانید... ارتودنتیست

شکستگی جزئی 

به این نوع ترک‌های خطی نیز گفته می‌شود. این شکستگی خفیف‌ترین نوع شکستگی دندان است که خطوط ریز و سطحی هستند که فقط مینای دندان را تحت تاثیر قرار می دهند. این خطوط و شکستگی‌ها معمولا درد و مشکلی برای فرد ایجاد نمی کنند

دندان ترک خورده

در این نوع شکستگی که کل دندان از سطح جویدن تا عصب دندان را در بر می‌گیرد اما دندان نصف نمی‌شود. در هر صورت وجود یک ترک کوچک نیز باعث عفونت و از بین رفتن تدریجی دندان می‌شود بنابراین باید به دندانپزشک مراجعه کرد و نسبت به ترمیم آن اقدام کنید.

لب پر شدن دندان

لب پر شدگی‌های جزئی نیز ممکن است نیاز به درمان نداشته باشند. در بسیاری از این موارد دندان پزشک پیشنهاد ترمیم شدن دندان با استفاده از مواد باندینگ را می‌دهد که از بدتر شدن آن جلوگیری کند. در لب پریدگی‌های بزرگتر ترمیم آنها پیچیده‌تر است. در این نوع شکستگی‌ها که به مغز دندان (پالپ دندان) آسیب نرسیده باشد به کمک لمینت دندان و یا روکش دندان ترمیم می‌شوند

شکستگی کاسپ دندان

در این حالت شکستگی در بخشی از سطح جونده دندان که به شکل قله مانند (کاسپ دندان) هستند ایجاد می‌شوند. در این نوع معمولا درد زیادی نداشته و دندانپزشک با ترمیم و روکش آن از پیشرفت شکستگی جلوگیری می‌کند.

شکستگی‌های جدی

این شکستگی‌ها معمولا به حدی قوی هستند که باعث آشکار شدن عصب دندان می‌شوند. این شرایط معمولا باعث ایجاد حساسیت و دردناکی دندان می‌شود. در این مواقع احتمال دارد که بخش شکسته شده دندان خونریزی کند. برای درمان دندان آسیب دیده در این شرایط بهتر است عصب آسیب دیده دندان ترمیم و عصب کشی شود و در آخر برای عملکرد بهتر دندان روکش شود.

شکستگی‌های عمودی یا  ریشه دندان

این شکستگی‌ها از ریشه دندان شروع شده و تا سطح جونده دندان ادامه پیدا می‌کنند. این نوع از شکستگی‌ها بسیار دردناک بود چرا که ممکن است عفونی و ملتهب شوند.  بهترین راه درمان برای این موارد کشیدن دندان است و برای جایگزینی دندان کشیده از بریج دندان و یا ایمپلنت دندان استفاده می‌شود.

بعد از شکستگی دندان چه باید کرد

  • در اولین فرصت به کلینیک دندانپزشکی مراجعه کرده و نسبت به ترمیم ان اقدام کنید.
  • دهان خود را با آب گرم بشویید.
  • برای جلوگیری از خونریزی با کمک یک گاز استریل بر روی ناحیه خونریزی فشار بیاورید.
  • برای کاهش درد و تورم از کمپرس آب یخ استفاده کنید.

جهت مطالعه انواع درمان های ارتودنسی همچون ارتودنسی ثابت ، ارتودنسی شیشه ای ،ارتودنسی متحرک، ارتودنسی پشت دندان و... به سایت ما مراجعه کنید.



:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
تاریخ : شنبه 24 مهر 1400
بازدید : 431
نویسنده : mozhgan

اختلالات خوردن ناشی از ترکیبی از عوامل بیولوژیکی ، روحی و محیطی است.و نظریه های بسیاری در این باره وجود دارد. چگونه ارتودنسی به بیمارانی که اختلالات خوردن دارند کمک می کند؟ کلید اصلی برای مقابله با این مشکل ، پیدا کردن افراد مبتلا به این اختلال است. اختلال در خوردن مواد غذایی اغلب در نوجوانان شایع است. این گروه سنی هم بیشترین دریافت کننده های درمان های ارتودنسی (ارتودنسی نامرئی، ثابت و ارتودنسی ژله ای ) هستند.

چه میزان از بیماران ارتودنسی از اختلالات خوردن رنج می برند؟ 

در سال 1997 یک نظر سنجی ملی از دانش آموزان یک کالج گرفته شد. طبق این نظر سنجی ، حدود 5 درصد از زنان و 1 درصد از مردان ، در این آمار جای گرفتند. به عبارتی معلوم شد که در حدود شش نفر از 100 نفر ، یک یا چند فرم از اختلال در خوردن مواد غذایی را دارند. چه نشانه هایی ازاختلالات خوردن در بیماران ارتودنسی دیده می شود؟ یکی از نشانه هایی که یک متخصص ارتودنسی خوب می تواند به آن اشاره کند فرسایش مینای دندان ناشی از اسید معده است.(برای آشنایی با بهترین متخصص ارتودنسی در کرج و تهرا می توانید به سایت دندانپزشکی ما مراجعه کنید.)

بیشتربخوانید... ارتودنسی تیکه ای

این فرسایش همیشه با هیدروکلریک از معده شروع می شود. به طور کلی این فرسایش در دندان ها صورت می گیرد و ارتودنتیست می تواند آن را ببیند. این اتفاق به دلیل انگشت در دهان کردن این بیماران پس از هر وعده غذایی می افتد. سپس نشانه هایی از آن به جا می ماند که ارتودنتیست می تواند آنرا ببیند.

ارتودنتیست ها چه نقشی در درمان بیماران مبتلا به اختلالات خوردن دارند؟

اصولا این یک فرصتی است که بتوان مشکل را با بیمار درمیان گذاشت. نقش یک متخصص ارتودنسی در وهله اول برقراری ارتباط با بیمار است. اما اگر بیمار کودک باشد بهتر است با والدین او این موضوع را در میان گذاشت. در این میان دانستن اینکه چگونه در این مورد با یک بیمار جوان می توان مسئله را درمیان گذاشت ، مهم است



:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
تاریخ : شنبه 24 مهر 1400
بازدید : 444
نویسنده : mozhgan

ارتودنسی کاربردی کامفولاژ واژه کلی است که به استفاده از بریس‌های ارتودنسی و دیگر مدالیته‌های درمانی به منظور حرکت دادن دندان‌ها و رفع مشکلات استخوانی فک اشاره دارد. هم‌اندازه نبودن فک‌ها، کوچک‌تر یا بزرگ‌تر بودن فک بالا یا پایین، مشکل بسیاری از بیماران است. نامرتبی دندان‌ها و اختلال بایت غالباً ارثی است و در کشورها و نژادهای مختلف در درجات متفاوت بروز می‌یابد. بروز این اختلال‌ها غالباً پی‌آمد ترکیبی از مشکلات دندانی و استخوانی فک است. شایع‌ترین نوع اختلال از عقب بودن فک بالا و جلو بودن فک پایین ناشی می‌شود که در حدود یک سوم تا نیمی از بزرگسالان دچار اختلال کلاس 3 مشاهده می‌شود

بیشتر بخوانید ... ارتودنسی دندان های نیش

کاربرد ارتودنسی کامفولاژ برای انواع مشکلات فک و دندان

چنانچه فک بالای بیمار نقصی جزئی داشته باشد، می‌توان با انجام ارتودنسی کودکان در سنین پایین و استفاده درازمدت از فیس ماسک مشکل کراس بایت قدامی را اصلاح کرد، چهره را زیباتر کرد و ناهنجاری‌های دندان را به حداقل رساند. با این حال بهتر است مال اکلوژن کلاس 3 که نتیجه جلو بودن فک پایین است، پس از اتمام رشد استخوان به روش جراحی فک یا ارتوگناتیک اصلاح شود. به بیان ساده می‌توان رشد فک بالا را تا حدی تعدیل کرد، اما متخصصین نمی‌توانند کار چندانی برای محدود کردن رشد فک پایین انجام دهند. چنانچه بیماران بزرگسال یا نوجوان دچار مال اکلوژن کلاس 3 تمایلی به جراحی فک نداشته باشند،درمان های ارتودنسی و کشیدن دندان‌های آسیای کوچک فک پایین را می‌توان جایگزین عمل جراحی کرد.

اهداف درمان

  • ارتودنسی کامفولاژ یا جبرانی با در نظر گرفتن چهار هدف اصلی زیر انجام می‌شود:
  • برقرار کردن اکلوژن کلاس 1، اصلاح عملکرد دندان‌های نیش و رسیدن به حالت اورجت مثبت
  • حل مشکل بی‌نظمی و شلوغی دندان‌های فک بالا و پایین
  • هم‎محور کردن خط میانی دندان‌ها و هم‌محور کردن خط میانی صورت با خط میانی دندان‌ها
  • حفظ یا بهبود زیبایی بافت‌های نرم صورت

درمان‌های جایگزین  

ابتدا ارتودنتیست  مزایای جراحی فک را به بیمار اطلاع می‌دهد، اگر بیمار تمایلی به جراحی نداشته باشد و درخواست درمان از طریق روش غیرجراحی کند، متخصص یکی از روش‌های زیر را به وی پیشنهاد می‌دهد:

  • نزدیک کردن فک و دندان‌های پایین به فک بالا از طریق استفاده از کش‌های هدایت کننده کلاس 3
  • کشیدن دندان‌های نیش فک پایین
  • کشیدن دندان‌های آسیای کوچک اول فک پایین و آسیای کوچک دوم فک بالا
  • ارتودنسی کاموفلاژ و کشیدن دندان آسیای کوچک فک پایین


:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
تاریخ : چهار شنبه 21 مهر 1400
بازدید : 417
نویسنده : mozhgan

شما مسلماً می دانید که متخصص ارتودنسی و دندانپزشک مشابه یکدیگر نیستند. هنگامی که شما نیاز به تمیز کردن دندان‌های خود دارید نزد دندانپزشک می‌روید. هنگامی که باید دندان‌های خود را صاف کنید باید به متخصص ارتودنسی مراجعه نمایید.

بیشتربخوانید... ارتودنسی و عمل بینی

تفاوت بین متخصص ارتودنسی و دندانپزشک

در ادامه تفاوت‌های عمده بین متخصص ارتودنسی و دندانپزشک را بیان می‌کنیم:

تحصیلات

هر دو متخصص ارتودنسی و دندانپزشک باید مدارج تحصیلی پیشرفته‌ای کسب کنند تا بتوانند کار خود را انجام دهند. همچنین متخصص ارتودنسی و دندانپزشک باید آزمونی را بگذرانند که طی آن ثابت شود دانش و مهارت آن‌ها برای کار با دندان بیمار کافی و مورد قبول است. دندانپزشک معمولاً می‌تواند کار خود را در این مرحله آغاز کند. با این حال، فردی که مایل به شروع کار خود به عنوان یک متخصص ارتودنسی است، معمولاً باید یک دوره رزیدنتی را بگذراند که در طی آن مهارت و دانش لازم برای انجام درمان ارتودنسی دندان را کسب خواهد کرد. گذراندن این دوره به او اجازه می‌دهد تا در درمان‌هایی که جهت صاف کردن دندان‌ها انجام می‌دهد، تخصص داشته باشد.

نوع درمان

 بزرگ‌ترین تفاوت بین متخصص ارتودنسی و دندانپزشک، نوع کاری است که این دو فرد برای بیمار انجام می‌دهند. در برخی موارد، این کار همپوشانی دارد. با این حال، اکثر متخصصان ارتودنسی، کار پر کردن دندان یا تمیز کردن دندان‌ها را انجام نمی‌دهند و از سویی دیگر، اکثر دندانپزشکان نیز عمل جایگذاری بریس یا تجویز آن را انجام نمی‌دهند. هنگامی که شما نیاز به صاف کردن دندان‌هایتان دارید، معمولاً دندانپزشک به شما توصیه می‌کند که نزد یک متخصص ارتودنسی بروید.

بیشتربخوانید... ارتودنسی فک بالا

انواع درمان

هنگامی که شما نیاز به پر کردن، بریج، ونیر، روکش دندان، عصب کشی یا سفید کردن دندان‌هایتان دارید، احتمالاً نزد یک دندانپزشک خواهید رفت. موارد ذکر شده معمولاً درمان‌هایی هستند که فقط می‌تواند توسط دندانپزشک شما انجام گردد. اگر شما نیاز به اصلاح دندان‌ها و فک‌ها خود نیاز دارید، باید به متخصص ارتودنسی مراجعه نمایید. درمان‌های ارائه شده توسط متخصص ارتودنسی معمولاً برای تشخیص و درمان آنچه مال اکلوژن نامیده می‌شود (مشکل بایت)، می‌باشد. اگر شما دچار آندربایت، اوربایت، کجی دندان، یا فاصله بین دندان‌هایتان هستید، نگهدارنده‌ها و بریس‌ها معمولاً گزینه‌هایی برای درمان هستند، و این نوع درمان‌های ارتودنسی معمولاً باید توسط یک متخصص ارتودنسی ماهر انجام شوند. درمان‌های معمول عبارتند از:

اینویزیلاین(ارتودنسی نامرئی) 

اینویزیلاین برای نوجوانان 

بریس‌ها

تجهیزات ارتودنسی

منبع: https://www.chalava.ir/



:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
تاریخ : چهار شنبه 21 مهر 1400
بازدید : 437
نویسنده : mozhgan

به طور کلی در دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی دو روش برای سفیدکردن دندان‌ها وجود دارد؛ لمینیت دندان (افزودن یک لایه خارجی به سطح دندان) و بلیچینگ (ایجاد واکنشی شیمیایی که طی آن مولکول‌های رنگ نسوج دندانی دست‌خوش تجزیه می‌شوند).

بلیچینگ (سفید کردن دندان‌ها) چیست؟

بلیچینگ دندان یا سفید کردن دندان‌ها درمانی است که در آن بد رنگی‌ها و رنگ‌دانه‌هایی که به مرور زمان باعث تغییر رنگ دندان‌ها شده است و حتی بعضی بدرنگی‌های ژنتیکی را بر طرف و دندان‌هایی سفید و زیبا را به شما هدیه می‌کند.

بیشتر بخوانید ... مزایا و معایب ونیر دندان

۱ – بلیچینگ در خانه (Home Bleaching):

در این روش دندان‌پزشک شما در یک جلسه از فک بالا و پایین شما قالب‌گیری می‌کند و در جلسه بعد یک جفت تری شفاف به شما تحویل می‌دهد که به اندازه میزان موادی که لازم است روی دندان‌های شما بماند تا سفید شود بین دندان‌ها و تری فضا تعبیه شده است. در این جلسه ماده لازم برای بلیچینگ در خانه به شما داده می‌شود.

۲ – بلیچینگ در مطب (Office Bleaching): 

 در این روش با استفاده از مواد مخصوص از لثه‌ها محافظت می‌شود، سپس مواد سفیدکننده با غلظت بالا روی دندان‌ها گذاشته می‌شود. ماده موثر بعضی از این مواد به صورت شیمیایی فعال می‌شود، بعضی با نور و بعضی با گرما و فرق چندانی بین آن‌ها وجود ندارد. هزینه بلیچینگ به این روش با روش بلیچینگ در منزل کمی متفاوت است. ماده بلیچینگی که در روش office استفاده می شود قویتر از روش home است و فقط می تواند در مطب و توسط دندانپزشک انجام شود.

سفید کردن دندانها در خانه و یا به عبارتی home bleaching :

در جلسه اول: بعد از جرم گیری و پالیش دندانها، قالبی از فک بالا و پایین توسط دندانپزشک تهیه می شود. بر اساس این قالب، تری های مخصوص بلیچینگ برای همان بیمار ساخته می شود. در جلسه دوم : همراه ماده بلیچینگ به بیمار تحویل داده می شود. بیمار به مدت حداقل دو هفته از آنها استفاده می کند.

کدام روش سفید کردن دندان‌ها بهتر است؟

اساتید علم دندانپزشکی زیبایی بر این باورند که بهترین نتایج وقتی حاصل می‌شود که هر دو این روش‌ها یعنی ابتدا بلیچینگ در مطب و سپس  بلیچینگ در خانه با هم انجام بگیرد. تبعا نتیجه‌گیری در زمان کم‌تر در بلیچینگ داخل مطب اتفاق می‌افتد اما نتایج ماندگارتر در نوع بلیچینگ در خانه حاصل می‌شود.

منبع: https://www.bestdentists.ir/



:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
تاریخ : چهار شنبه 21 مهر 1400
بازدید : 394
نویسنده : mozhgan

لبخند یکی از نخستین خصوصیاتی است که در برخورد با هر فردی جلب توجه کند. متاسفانه همگی ما با طرح لبخند مسحور کننده متولد نمی‌شویم. ممکن است فرزند دلبندتان دچار مشکل اوربایت، آندربایت، شلوغی و به‌هم‌فشردگی دندان‌ها یا فاصله‌دار بودن دندان‌ها باشد.

خوشبختانه مشکلات مربوط به نامرتبی دندان‌ها را در دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی می‌توان با انواع بریس اصلاح کرد. در این میان والدینی هستند که به خوبی از لزوم ارتودنسی کردن دندان‌های فرزندشان آگاه‌ هستند، اما به دلیل ترس و نگرانی برای درمان اقدام نمی‌کنند. به علاوه اکثر کودکان از سیم‌کشی کردن دندان‌ها می‌ترسند.. اگر تنها مانع بین شما و یک لبخند ایده‌آل این هراس بی‌جهت از ارتودنسی است، با ما همراه باشید تا روش‌های غلبه بر این ترس را فرابگیرید.

ترس از تحمل درد 

اگر به دلیل ترس فرزندتان از درد به متخصص ارتودنسی مراجعه نمی‌کنید و تحمل درد کشیدن فرزندتان را ندارید، باید بدانید که جایی برای نگرانی وجود ندارد. ارتودنسی آن‌قدرها هم که فکر می‌کنید، دردناک نیست. در ارتودنسی هیچ عمل خشن و ناملایمی مانند چرخاندن ناگهانی دندان‌ها انجام نمی‌شود.(برای اشنایی با بهترین متخصص ارتودنسی در کرج و تهران می توانید به سایت دندانپزشکی ما مراجعه کنید.)

بیشتربخوانید... لمینت دندان جلو

ترس از شرمنده شدن

اکثر کودکان از متفاوت به نظر رسیدن و انگشت‌نما شدن می‌ترسند و از این وحشت دارند که مبادا مورد تمسخر دوستان خود قرار بگیرند. اگر دلیل ترس فرزندتان از ارتودنسی خجالت کشیدن است، سعی کنید در آرامش با او صحبت کنید. به فرزندتان توضیح دهید که اگر امروز این درمان را انجام دهد تا پایان عمر از نتیجه آن بهره‌مند خواهد شد. حتماً به کودک توضیح دهید که چطور می‌تواند با براکت‌ها و کش‌های رنگارنگ بریس را دوست داشتنی و زیبا کند. به این ترتیب درمان مفرح می‌شود. اگر نتوانستید فرزندتان را قانع کنید و او سرسختانه مخالف سیم‌کشی دندان‌ها بود، از دندانپزشک بخواهید که مناسب بودن درمان ارتودنسی نامرئی را بررسی کند.

ترس از گیر کردن غذا بین دندان‌ها

کودکان تمام مشکلات کوچک را به نحو مبالغه‌آمیزی جدی می‌گیرند. اگر یک فرد بزرگسال غذا بین دندان‌هایش گیر کند، آن را به سادگی و حتی بدون فکر کردن درمی‌آورد. اما اگر غذا بین دندان‌های کودک گیر کند و دوستانش آن را ببینند، این ذره کوچک ممکن است باعث خجالت کودک شود. اگر این موضوع باعث ترس از ارتودنسی است، به فرزندتان اطمینان خاطر بدهید که احتمال گیر کردن ذرات غذا بین دندان‌های سیم‌کشی نشده کمتر از دندان‌های سیم‌کشی شده نیست.

منبع: http://www.gymju.ir/



:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
تاریخ : چهار شنبه 21 مهر 1400
بازدید : 417
نویسنده : mozhgan

چاقی یکی از مهمترین علل ابتلا به آپنه خواب انسدادی است. علت ایجاد خفگی در خواب یا همان آپنه انسدادی، افتادن بافت نرم گلو و در نتیجه قطع تنفس به صورت موقتی می باشد. این بافت نرم گلو در افراد چاق ضخامت بیشتری دارد و از این رو این افراد مستعد ابتلا به آپنه خواب ناشی از چاقی می باشند. تنفس می تواند با یک نفس عمیق یا تکان شدید بدن به حالت قبل برگردد. عدم درمان آپنه خواب ناشی از چاقی ممکن است با بیماری هایی مانند فشار خون بالا، ضربان قلب نامنظم، حملات قلبی و سکته مغزی مرتبط باشد. حدود ۸۵ درصد از افرادی که به آپنه خواب مبتلا هستند، از چاقی رنج می برند. جالب است که بدانید، این اختلال در ۲۵ درصد از مردان و نزدیک به ۱۰ درصد از زنان رخ می دهد. همچنین این بیماری ممکن است همه گروه های سنی را درگیر کند ولی اکثرا در افراد بالای ۴۰ سال و دارای اضافه وزن رخ می دهد.

بیشتربخوانید... افزایش متابولیسم

جراحی لاغری چگونه بر درمان آپنه خواب ناشی از چاقی موثر است؟ 

اکثر بیمارانی که متخصص جراحی لاغری مراجعه می کنند و تحت عمل قرار میگیرند، ۵۰ تا ۸۰ درصد از وزن اضافی خود را طی ۱۸ تا ۲۴ ماه پس از جراحی لاغری کم می کنند. با کاهش وزن بیماران پس از جراحی لاغری، بافت چربی اطراف مجرای تنفسی کاهش می یابد و همین امر مانع انسداد مجرای تنفسی در هنگام آپنه خواب خواهد شد. این کاهش وزن تنها با تعهد بیمار به انجام فعالیت های ورزشی و رژیم لاغری پس از جراحی لاغری و اتفاق می افتد.

 با گذشت سه ماه از جراحی لاغری، بیماران متوجه بهبود قابل توجه علائم آپنه خواب مانند خروپف و خواب آلودگی در طول روز می شوند.

بیشتربخوانید... رژیم غذایی مناسب کبد چرب

تا یک سال پس از جراحی لاغری، آپنه خواب در ۸۰ تا ۸۵ درصد از بیماران بهبود یافته و می توانند استفاده از دستگاه cpap خود را قطع کنند. این دستگاه نوعی پمپ هوا است که مانع از بسته شدن نای در طول خواب می شود. همچنین حفظ وزن کاهش یافته برای بیمارانی که به آپنه خواب مبتلا هستند ضروری است. آپنه این افراد با افزایش میزان کمی وزن دوباره عود می کند.

همچنین جراحی لاغری موجب کاهش ۳۰ تا ۴۰ درصدی از مرگ های ناشی از آپنه خواب می شود. به طور کلی با استناد به ۶۹ مطالعه ای که روی ۱۳۹۰۰ بیمار انجام شد، می توان نتیجه گرفت که آپنه خواب در حدود ۷۵ درصد از بیماران پس از جراحی لاغری بهبود یافته است.

در واقع، انواع جراحی های لاغری مثل عمل اسلیو معده، بای پس معده، ساسی بای پس معده و حلقه قابل تنظیم معده قادرند آپنه خواب را نیز مانند سایر بیماری های مرتبط با چاقی درمان کنند.

منبع: https://www.dandooneman.ir/



:: موضوعات مرتبط: جراحی لاغری , ,
تاریخ : چهار شنبه 21 مهر 1400
بازدید : 425
نویسنده : mozhgan

وقتی‌که شما سرحال به نظر می‌رسید و احساس خوبی دارید، چیزهای متفاوت دیگری نظر سایرین را به خود جلب می‌کند . اگر شما می‌خواهید در شکل و شمایل خود تغییر ایجاد کنید، دندانپزشکی نوین زیبایی می‌تواند به‌کلی لبخندتان را عوض نماید. درصورتی‌که انجام بیش از یک روش دندانپزشکی ترمیم و زیبایی را در نظر دارید، احتمالاً به فرایند اصلاح طرح لبخند نیازمند هستید.

مزایای اصلاح طرح لبخند

فرایند اصلاح طرح لبخند لثه‌های ناصاف و بدشکل را اصلاح و مشکلات دیگر دندان را برطرف می‌نماید. همچنین اصلاح طرح لبخند می‌تواند به ‌طور چشمگیر طول، عرض، رنگ و شکل دندان‌ها را تغییر دهد تا ظاهری شاداب و متناسب داشته باشید .

مشکلاتی که در اصلاح طرح لبخند برطرف می‌شوند

  • شکل صورت 
  • رنگ دندان‌ها 
  • دندان‌های کج 
  • دندان لب‌پریده و یا دارای فاصله

 اصلاح لبخند به چه روش‌هایی انجام می‌شود ؟

ارتودنسی زیبایی

بهترین متخصص ارتودنسی از بریس های ارتودنسی می‌توان برای اصلاح کجی دندان و یا عقب- جلو بودن دندان ها استفاده کرد . اگر دندان‌هایی دارید که کمی کج هستند احتمالاً روش ارتودنسی اصلی‌ترین رکن در اصلاح طرح لبخند شما خواهد بود.

ونیرهای پرسلن

این ونیرهای دندان سفارشی ساخته‌شده از نوع پرسلن در جلوی دندان‌ها کار گذاشته می‌شوند تا بسیاری از مشکلات و نقص‌های دندان را بپوشاند و یک لبخند زیبا و متقارن ایجاد کنند .

ترمیم دندان با کامپوزیت

به ‌منظور پنهان کردن نقص و مشکلات دندان‌ها و بهبود ظاهر آن‌ها رزین ها به‌ طوری ماهرانه بر روی سطح دندان کار گذاشته می‌شود.

سفید کردن دندان

برای از بین بردن لکه‌های روی دندان و درخشان کردن آن‌ها سفید کردن دندان در مطب پزشک و یا در خانه به شما توصیه می‌کنیم .

روکش دندان یا کراون

ما می‌توانیم با استفاده از روش‌های ترمیمی سفارشی بادوام، از طریق پوشاندن کامل دندان‌های به‌شدت تخریب‌ شده، وضعیت دندان‌ها را بهبود دهیم.

اصلاح لبخند لثه‌ای

در روش اصلاح لبخند لثه‌ای با استفاده از دستگاه لیزر پیشرفته‌ می‌توان بافت‌های اضافه لثه را برداشت تا لبخند زیبایی در طرحی جدید برای شما ایجاد شود .

منبع: http://www.karajortho.ir/



:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
تاریخ : چهار شنبه 21 مهر 1400
بازدید : 439
نویسنده : mozhgan

آیا نیاز است که دندانپزشک جلسه مشاوره من با متخصص ارتودنسی را برنامه‌ریزی کند؟

خیر. برخی از بیماران توسط دندانپزشک خود به متخصص ارتودنسی ارجاع داده می‌شوند، با این حال بسیاری از بیماران دیگر خودشان یک جلسه را با متخصص ارتودنسی تنظیم می‌کنند.

در چه سنی باید بررسی‌های ارتودنسی انجام شود؟

بسیاری از متخصصین ارتودنسی توصیه به انجام بررسی درمان ارتودنسی در سن هفت سالگی می‌کنند. در این سن، چندین دندان دائم در بیشتر کودکان بیرون آمده و امکان بررسی موثر وضعیت ارتودنسی فرد را فراهم می‌کند. گاهی اوقات درمان زود هنگام می‌تواند به جلوگیری از انجام درمان‌های دشوارتر یا گسترده‌تر در آینده کمک کند.

آیا اصلاح ارتودنسی در زمان وجود دندان‌های شیری در دهان کودک قابل انجام است؟

بله. برخی مشکلات ارتودنسی به قدری چشمگیر هستند که نیاز به مداخله زود هنگام دارند. هرچند در صورتی که بیمار آماده‌ی درمان نباشد، تا زمان مناسب برای شروع درمان بر رشد بیمار نظارت می‌شود.

آیا در صورتی که بزرگسال باشم برای استفاده از بریس دیر است؟‌

درصد بسیار بالایی از بیماران ما بزرگسالان می‌باشند. در حقیقت، ۲۵ درصد از تمام بیماران ارتودنسی بزرگسالان می‌باشند. سلامتی، رضایت و اعتماد بنفس برای بزرگسالان اهمیت زیادی دارد. هیچ بیماری برای استفاده از بریس‌ها پیر نمی‌باشد.

بیشتربخوانید... برگشت درمان ارتودنسی

آیا نیازی به کشیدن دندان‌ها جهت گذاشتن بریس‌ها است؟

گاهی اوقات جهت دستیابی به بهترین نتایج ارتودنسی نیاز به کشیدن دندان‌ها است. دندان‌های صاف و متوازن شدن نیم‌رخ صورت هدف درمان ارتودنسی است. هرچند از آنجایی که تکنولوژی‌های جدید روش‌های ارتودنسی پیشرفته‌ای را فراهم کرده‌اند، کشیدن دندان‌ها همیشه ضروری نمی‌باشد.

بیشتربخوانید... ارتودنسی لینگوال

طول درمان ارتودنسی چقدر است؟

مدت زمان ارتودنسی بطور مشخص بستگی به مشکل خاص ارتودنسی هر بیمار دارد. بطور کلی، درمان بین ۸ تا ۳۰ ماه بطول می‌انجامد. زمان متوسطی که شخص از بریس‌ها استفاده می‌کند تقریباً بین ۱۸ تا ۲۴ ماه است.

هزینه بریس‌ها چقدر است؟

تعیین هزینه‌ی دقیق درمان تا زمانی که معاینه انجام شود، غیر ممکن است. هزینه دقیق و گزینه‌های پرداخت در طول معاینه‌ اولیه ارائه می‌شود. ممکن است گزینه‌های تامین مالی متعددی وجود داشته باشند که مطابق با نیازهای شما باشند و برای شما توضیح داده خواهند شد. همچنین شرایط پرداخت هزینه توسط بیمه نیز بررسی می‌گردد و به شما کمک می‌شود تا حداکثر مزیت ممکن را ببرید.

تعداد دفعات جلسات ارتودنسی ارزان به چه صورت است؟

جلسات با توجه به نیازهای هر بیمار تنظیم می‌گردند. بیشتر بیمارانی که تحت سیم‌کشی دندان‌ قرار گرفته‌اند هر ۵ تا ۱۰ هفته یک بار معاینه می‌شوند. اگر شرایط خاصی وجود داشته باشد که مستلزم نظارت متداول است، مطابق آن جلساتی تنظیم خواهد شد.

منبع: https://www.lachine.ir/



:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مجله سلامتی و آدرس salamatmag.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com